Amennyiben egy kiadott honlapmódosítási feladat elvégzésre került, előfordulhat, hogy Te magad nem látod az elvégzett javításokat, változtatásokat. Ez általában azért fordulhat elő, mert a böngésződ weboldalad egy régebbi változatát tárolta el. Ahhoz, hogy honlapod aktuális állapotát lásd, törölnöd kell a böngésződ gyorsítótárát, azaz a cache-t. 

Google Crome esetében:

Előzmények > Minden előzmény megjelenítése (⌘Y) > Böngészési adatok törlése 

Firefox esetében: 

Előzmények > Előzmények tőrlése... > Törlés most

Safari esetében

Előzmények > Előzmények tőrlése... > Előzmények törlése 

Választ kaptál a kérdésedre?